Vadslagning då och nu.


Det är något oerhört lockande med vadslagning. Uppenbarligen. Eftersom så många håller på med det. I alla tider har folk hållit på med vadslagning i mer eller mindre strukturerade former. Man kan tänka sig att Gruff och Broff – två grottmänniskor på stenåldern stod med en stor rund sten och slog vad om hur långt den skulle rulla om man satte fart på den. Och i så fall skulle uppfinnandet av vadslagning vara ungefär 38 sekunder äldre än uppfinnandet av hjulet. (Senare samma kväll, efter att Gruff förlorat en utmärkt stenyxa till Broff, uppfann Gruff elden och brända upp Broffs förråd av mammutskinn).
Tyvärr har vadslagning genom årtusenden nog också lett till en del slagsmål, blodutgjutelse och död. Detta är orsaken till att civiliserade samhällen valt att på olika sätt strukturera spelandet och kriminalisera olovligt spelande. Genom licenserade vadslagningsfirmor har folk i stället kunnat sätta sina pengar på diverse företeelser mot olika odds.
Idag finns de flesta av dessa firmor på internet, vilket gett oss stor tillgänglighet och enormt utbud. En sådan firma är BetUs.
BetUs är en amerikansk sajt, som sedan 1994 erbjudit vadslagning till miljontals kunder. Några av de sporter du kan välja mellan är fotboll, tennis, baseball, ishockey, handboll, surfing och hästkapplöpning. På sajten finns också möjlighet att prova på kasino och poker.
Du kan läsa mer om BetUs och andra vadslagningsfirmor på vadslagningar.se. Det är en sida som ger dig, som är ny inom vadslagning, en presentation av själva företeelsen samt olika vadslagningsfirmor.

No related posts.

Comments are closed.