Toner – Mångfald i utbud

Mångfald i utbud
Om du har en skrivare av en kuriös modell. Något gammalt skrälle som stått still de senaste åren för du inte hittat nya färgpatroner eller toner till den då kan du gott göra ett besök på Crossprint.ch. Här hittar du patroner, toners och kringutrustning till 32 olika märken med sammanlagt över 12 000 modeller. Så chansen att du ska hitta färg till din skrivare är ganska god. Och skulle du inte hitta det ändå är Crossprints kundsupport villiga att försöka dra i några trådar och utnyttja sina kontakter för att hitta färg till ditt kuriosa gamla skrälle. Om så bara för att få färg nog till utskriften av brevet där det står: ”Tack för hjälpen Crossprint.ch, nu kunde jag skriva ett brev.”
Fast skriver du så lär ingen på Crossprint förstå dig då detta är ett företag med i huvudsak Tyskland och Schweiz som bas. Sidan finns även på Engelska och Franska – vilket gör att även brev på dessa två språk är gångbara. Dock inte Svenska.
Crossprint.ch är ett av alla de företag som har som företagsidé att sälja kringutrustning till skrivare billigt på nätet. Detta är en mycket lukrativ bransch då högkvalitativa färgkopior kan vara upp till 75% billigare än de du köper i butiken. Även originalfärg är billigare här. Så det är inte bara ett enormt utbud du kan dra fördel av hos Crossprint.ch, det är överlägset låga priser. Utöver detta satsar Crossprint även hårt på en hjälpsam och effektiv kundsupport och snabba leveranser till kunden. cartouches d’encre & druckerpatronen

Related posts:

  1. Tintenpatronen

Comments are closed.