Städning samt städhjälp

Städning samt städhjälp

Tänk att komma hem och mötas av doften av nystädat hem. Skorna är putsade och skjortorna strukna. Bänkar och skåp är skinande blanka. Du kan ta det lugnt och koppla av med det som får dig att må riktigt bra. Så kan det kännas när du kommer hem när Hjälp Hemma har utfört sin städservice.

Hjälp Hemmas bastjänst är återkommande städning i stockholm och kallas städservice, vilket är en del av flera tjänster inom området hushållsnära tjänster. Du som använder dig av Hjälp Hemmas bastjänst, städservice, har även möjlighet att få återkommande hjälp med; strykning, skovård och tvätt. Den mest efterfrågade tjänsten är dock återkommande städning och tecknas i abonnemangsform. Det innebär kort och gått att en person utför städhjälp i ditt hem:  https://www.hjalphemma.se/stadservice/stadbolag-stockholm/

Vi inser att hjälp med städning kan innebära så mycket mer än ett rent hem. Familjer som abonnerar på tjänsten får mer tid till varandra, upplevelsen av frihet och ett problem mindre att bråka om. I och med att ett skatteförslag som träde i kraft 1 juli 2007 är det nu mycket förmånligt att köpa så kallade hushållsnära tjänster. Sedan skattereduktionen träde i kraft har markanden för städtjänster till privata hushåll ökat enormt mycket. Personer som tidigare anlitade svart städhjälp har nu övergått till att anlita ett seriöst företag med f-skatt och ansvarsförsäkring. Förslaget har även inneburit att flera som tidigare arbetade svart har valt att ta en anställning i ett seriöst företag.

Antalet företag som erbjuder hushållsnära tjänster är många. För dig som söker t ex städtjänst bör söka bland ett antal städföretag och sedan låta någon representant göra ett hembesök. Då har du möjlighet att ställa frågor och bedöma vem som står bakom företaget. Att ta till städhjälp och låta någon annan sköta familjens städning är inte alltid så lätt, men kan leda till en härlig upplevelse.

Hjälp Hemma är ett städföretag som valt att erbjuda städning enbart till privata hushåll. Fördelen med detta är att all utbildning och rutiner koncentreras till ett område. Ett samlingsbegrep för tjänster som är avdragsgilla är hushållsnära tjänster, där städhjälp är det området som är populärast.  https://www.hjalphemma.se/stadservice/hemstadning/ eller på  https://www.hjalphemma.se/stadservice/stadfirma-stockholm/

No related posts.

Comments are closed.