Sänka elkostnader

Billig-el.org

Intresserad av att minska dina elkostnader? Då finns det inget bättre ställe att sätta igång med detta än den svenska informationssajten www.billig-el.org. Genom att göra rätt val när det gäller din el så kan du spara tusentals kronor om året.

Det är många som klagar över elpriset i Sverige. En kall vinter gör också att priserna blir ännu högre. Använd dig av Billig-el.org och deras jämförelsetjänst. Med hjälp av denna kan du snabbt och enkelt hitta ett förmånligt elavtal.

Ännu mer pengar kan du spara ifall du satsar på att bli mer smart när det gäller din energikonsumtion. Det finns en rad små saker som du kan göra för att sänka din elkonsumtion. Självklart hittar du många tips på Billig-el.org.

Då många hushåll står tomma under dagarna så finns det exempelvis ingen mening med att låta värmen stå på max. Genom att endast sänka temperaturen i bostaden med någon grad så kan man tjäna ganska mycket pengar över ett år.

Vidare råder Billig-el.org dig att tänka på att stänga av lampor och andra elektriska apparater i de rum där du inte befinner dig. Undvik också att diska i rinnande vatten, samt duscha längre än nödvändigt.

Kom också ihåg att äldre apparater drar mer ström än nyare. Köp dig en elmätare för att kontrollera vilka apparater i hushållet som är eltjuvar. För mer information om elmarknaden ska du surfa in på den svenska informationssajten http://www.billig-el.org/byta-elleverantor/. Självklart är de tjänster som Billig-el.org erbjuder gratis för dig att ta del av.

No related posts.

Comments are closed.