Res tryggt med Baby Jogger

Res tryggt med Baby Jogger
Baby Jogger är ett välrenommerat företag som grundades 1984 av Phil Baechler, en vanligsmåstadsjournalist. Historien bakom starten av företaget är att Phil Baechler ville spendera mer tid med sin son. Han tog bland annat ofta med sonen på sina joggingturer, men märkte snabbt att vanliga barnvagnar inte klarade av ojämn terräng och inte var tillräckligt slitstarka. Detta var orsaken till att han gjorde slag i saken och designade en barnvagn som skulle klara av de krav han ställde för sina aktiviteter, och han kallade barnvagnen för Baby Jogger.

I dag är Baby Jogger ett internationellt företag som tillverkar kvalitativa barnvagnar och tillbehör. Baby Jogger har varit industriledande i mer än 25 år och är känd för produkter med hög kvalité, innovativ design, rörlighet samt enkla funktioner.

Bland tillbehören hittar man bland annat olika sorters väskor som gör det enklare för en förälder med barn att röra sig på ett mer aktivt sätt. Om det så bara är att ta sig ner till snabbköpet eller bege sig ut på en lång resa. Baby Jogger har till och med sina egna resväskor – som uppfyller samma höga krav som ställts på barnvagnarna.
Baby Joggers resväskor hittar du på bland annat på www.resväskor.eu. Detta är en sida som samlat resväskor från 117 olika varumärken. Bland klassiker som American Tourist och Samsonite hittar du även resväskor från olika nyare och innovativa väsktillverkare. Baby Jogger får man väl säga hamnar någonstans mitt i mellan dessa kategorier. Både klassiskt etablerad och innovativ.

No related posts.

Comments are closed.