Plastikoperation

Funderar du på en Plastikoperation eller skönhetsoperation?

Vi blir mer och mer påverkade av media och den bild på unga vältränade människor som förekommer i media. Det blir allt vanligare att se folk som gjort plastikoperationer och plastikkirurgi och på vimmelsajter förekommer det dagligen upppumpade bystar och putande läppar fulla med silikon. Just att genomföra en plastikoperation har gått ifrån att vara något fult och hemligt, så har det blivit något naturligt och rumsrent. Plastikoperationer och skönhetsoperationer har helt enkelt blivit mainstream.

Skönhetsoperationer är egentligen ett finare ord för plastikoperation och har tillkommit i tidningar och i media för att förstärka intrycket att man helt enkelt opererar sig för att bli finare. Skönheten kommer inifrån heter det, men numera går den att få av en plastikkirurg med. De vanligaste ingreppen är bröstförstoringar och fettsugning

Om du avser att genomföra en plastikoperation så kommer du att få räkna med att vara ledig från jobb och aktiviteter under en tid eftersom kroppen behöver anpassa sig till de nya förutsättningarna.

Related posts:

  1. Plastikkirurgi

Comments are closed.