Övervikt och fetma är från ett fysiologiskt perspektiv resultatet av ett alltför högt näringsintag

Övervikt och fetma är från ett fysiologiskt perspektiv resultatet av ett alltför högt näringsintag i förhållande till förbränning. Bakomliggande faktorer inkluderar bland annat livsstil, ärftlighet och långvarig stress. Den som vill gå ner i vikt måste tänka på att både lägga om kosten och röra sig mer. I kliniska studier har visa kosttillskott visat sig både hämma hungerkänslor och dessutom bidra till ökad ämnesomsättning.

Grace Wellness är ett företag som verkar för att öka kunskapen om vägen till bättre hälsa. Våra unika kosttillskott har utvecklats utifrån vetenskapliga studier. Ett exempel är Bredspektrum Antioxidant, vars innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter hjälper dig hålla dig frisk och skyddar kroppens celler mot angrepp från så kallade fria radikaler. Bildandet av fria radikaler startar en kedjereaktion av skadliga kemiska processer som kan producera infektioner, inflammatoriska tillstånd samt skapandet av cancerceller.

Vi på Grace Wellness rekommenderar att Bredspektrum Antioxidant intas tre gånger dagligen i samband med frukost, lunch och middag. Förutom att bekämpa skadliga fria radikaler ger Bredspektrum Antioxidant ett nyttigt tillskott av mineraler och vitaminer, något som är speciellt välbehövligt för dig som idrottar och/eller kroppsarbetar. Håll också ögonen öppna efter vår nya produkt, Multinutrient, som kommer lanseras inom kort.

På hemsidan gracewellness.se kan du beställa Bredspektrum Antioxidant, antingen två månaders förbrukning för 398 kronor eller en månads för 298 kronor. Klicka på ”Köp” och fyll i uppgifterna i webbformuläret till höger. Du kan välja mellan att betala med kreditkort eller mot faktura.

Om du har några frågor om oss på Grace Wellness eller våra produkter, tveka inte att kontakta vår kundservice. Måndag till fredag, mellan klockan 09:00 och 17:00 nås vi på telefonnummer 08-50 933 200.  Källor:; http://www.susanlanefelt.com/gracewellness/ och http://www.lalinda.se/tag/grace-wellness/

Related posts:

  1. Antioxidanter, Nu har de fria radikalerna skitit i det blå skåpet!
  2. Antioxidanter – vad är det?

Comments are closed.