När du lånar pengar tar långivaren alltid ut en avgift,

När du lånar pengar tar långivaren alltid ut en avgift, så kallad ränta. Hur stor denna är varierar från långivare till långivare och från lån till lån. För den enskilde låntagaren är det inte alltid helt enkelt att hitta det mest fördelaktiga lånet. Nu slipper du leta själv. Vi på Låna.at kan göra det åt dig.

På hemsidan Låna.at kan du läsa allt om billiga lån. Om du behöver hjälp, kontakta då någon av våra erfarna medarbetare. Vi finns tillgängliga dygnet runt på telefonnummer 0770-455 903. Ett flertal andra bolag som lånar ut pengar via internet erbjuder inte personlig rådgivning. För oss på Låna.at är denna service en självklarhet.

Via Låna.at är det enkelt och smidigt att låna de pengar du behöver. När du kommit in på hemsidan ska du fylla i uppgifterna i formuläret och klicka ”Ansök nu”. När du fyllt i personuppgifter, summan du vill låna samt hur lång tid du vill att lånet ska löpa är det bara att skicka in. Enklare än så här blir det inte!

Efter att vi på Låna.ar har tagit emot din ansökan genomför vi en sedvanlig kreditprövning. Detta är standard och görs av alla seriösa kreditinstitut. För att du ska kunna låna pengar måste ett par basala villkor vara uppfyllda. Du måste vara minst 18 år gammal samt ha en inkomst på minst 100 000 kronor per år. Vidare måste du ha en fast bostad i Sverige.

Har du några frågor om låneförfarande eller om Låna.at, tveka in att höra av dig till vår kundservice. Telefonnumret är 0770-455 903 och vi finns här dygnet runt för dig!

Related posts:

  1. Låna Pengar med Banklån
  2. Låna pengar med snabblån
  3. Om banklån och privatlån
  4. Internetlån & Privatlån
  5. Söker du efter ett enklare sätt att tjäna pengar

Comments are closed.