När billighet möter kvalité

När billighet möter kvalité
Om man ritar en graf för en varas pris och en varas kvalité så brukar bildar den vanligtvis en rak linje tvärs över. Det vill säga, är det billigt så är det låg kvalité och är det dyrt så är det hög kvalité. Men sedan finns det undantag från denna regel. Undantagen handlar om att köpa in enorma mängder av hög kvalité och sälja till väldigt många människor. Sedan skär man ner på hyra för butiker, personal och stor administration – saker som brukar kosta mycket pengar, men som inte påverkar själva kvalitén på produkten.
Till slut har man en graf som ligger betydligt närmre golvet än normalt. Där priset inte går upp speciellt mycket, bara för att kvalitén är hög.
Men det är bara få företag som lyckas hålla en verksamhet av sådana digniteter att de kan lyckas med detta. Inom möbelförsäljning finns ju företaget som vi svenskar känner så väl: IKEA.
Inom skrivartillbehör finns det en Europeisk jätte som gör det samma: Crossprint AG
Crossprint är ett företag som etablerar sig i land efter land i Europa och växer med sitt vinnande koncept: hög kvalité för låga priser genom att sälja stora kvantiteter. Här hittar man i stort sett allt till allt. Vilken skrivare du än har så hittar du här det du behöver till den, till ett lågt pris. Crossprint finns i många länder på flera olika språk. Nyligen har de etablerat sig i Österrike och har nyligen startat sidan www.crossprint.at.

brother
Canon
Epson
HP
Lexmark
Andere Marken

Related posts:

  1. Tintenpatronen
  2. Toner – Mångfald i utbud

Comments are closed.