Måltidersättningen Herbalife

Måltidersättningen Herbalife hjälper sig både att må bättre och att tappa överflödiga kilon. Stillasittande arbeten och för mycket snabbmat är två viktiga förklaringar varför omkring hälften av alla vuxna män, en tredjedel av kvinnorna och en fjärdedel av barnen i Sverige idag är överviktiga eller feta. Det är emellertid inte enkelt att plötsligt byta vanor och göra de förändringar som krävs för ett hälsosammare liv. Många av oss behöver hjälp. Surfa in på www.ner-i-vikt.se och läs mer om hur Herbalife kan bidra till att öka ditt välbefinnande.

På vår hemsida www.ner-i-vikt.se hittar du bland annat ett flertal viktminskningspaket. Dessa är skräddarsydda för vissa viktintervall. Du som väger upp till 80 kilo och vill förlora några av dem ska titta närmare på Quickstart viktminskning. Viktintervallen styrs av faktorer som kön, längd och motion. Om du vill ha hjälp med att bestämma vilket paket som bäst passar dig, kontakta då oss på telefonnummer 026-10 85 50 (mellan 08:30 och 17:00) eller via e-post, info@nerivikt.se.

Quickstart-paketet innehåller 2 proteindrinkmixar. Mixen ersätter en måltid och innehåller endast 217 kcal. Det enda du behöver göra är att bland ut 2 matskedar av mixen i 2,5 dl mjölk. Sedan kan du avnjuta din måltid. Hur enkelt som helst! Mixen finns i sex olika smaker. I Quickstart-paketet får du även en månadsranson av näringstillskottet multivitamin samt fiber- och örttabletter, som hjälper kroppen att transportera bort gifter och slaggprodukter.

På www.ner-i-vikt.se hittar du även en mängd nyttiga och välsmakande mellanmål, som gör det enklare att undvika sötsaker. Besök oss och läs mer om våra rostade sojabönor, proteinsnacks och vår näringsriktiga tomatsoppa. Välkommen!  andra länder är  bra-vekt.no och Painon-hallinta.com

No related posts.

Comments are closed.