Kundmedvetenhet hos Expekt Poker

Kundmedvetenhet hos Expekt Poker
Expekt Poker är en pokerklientel på nätet som funnits sedan 1999 och har valt en särskild nisch i branschen: säkerhet och trygghet för kunden.
Precis som många andra liknande företag utgår Expekt Poker med sin verksamhet från Malta. Det är många som väljer detta på grund av lindriga skattepålägg på vinster. Företaget har sin licens i både Malta och Österrike. Man räknar med att en och en halv miljon personer regelbundet spelar hos Expekt poker. En av orsakerna till företagets framgång bör vara företagets paroll: ”Varje kund hos Expekt Poker är viktig för oss.”
För att uppnå detta har företaget 150 anställda som jobbar för att tillmötesgå kundens behov. De har även ett regelverk för hur de ska upprätthålla sin paroll.
Expekt Poker tillåter inga kunder under 18.
Expekt Poker jobbar aktivt för att motverka spelberoende. Bland annat har de ett särskilt upplägg där spelberoende kan be företaget om hjälp att begränsa sitt spelande.
Expekt Poker bedriver forskning, i samarbete med Uppsala Universitet och Harvard Medical School, kring ansvarsfullt spelande. Målet är att utveckla metoder att förebygga spelberoende.
Expekt Poker har även en väl utbyggd kundserviceavdelning och en avdelning för säkerhet – som med avancerade program ser till att ekonomiska transaktioner är så säkra de kan bli och att ingen hackar systemet.
En annan orsak till att så många spelare regelbundet spelar här är givetvis att Expekt Poker erbjuder en mängd roliga och givande pokerspel.
Vill du läsa mer om pokerspel på nätet kan du besöka pokernisse.se.

http://www.pokernisse.se/expekt-poker/

http://www.pokernisse.se/spela-texas-hold%e2%80%99em/

http://www.pokernisse.se/svenska-spel-poker/

Related posts:

  1. Spela Poker Online
  2. Poker och pokerbonus
  3. Slå vad med vadslagarna /betting

Comments are closed.