komma till nystädat hem efter en lång dag på jobbet.

Det är en fantastisk känsla att komma till nystädat hem efter en lång dag på jobbet. Alltfler väljer idag att betala för hemhjälp för att kunna få tid mer till andra aktiviteter. Unna dig den vardagslyxen du också! Rent Hemma är ett Stockholmsbaserat företag som erbjuder hemstädning samt även tvättning, strykning och fönsterputsning till rimliga priser. Mer information hittar du på vår hemsida, www.renthemma.se. Om du har frågor eller vill boka tid för en provstädning kan du fylla i formuläret som du hittar till höger på startsidan. Vardagar mellan 08:00 och 16:00 (lunchstängt 12:00-13:00) nås vi på telefonnummer 08-120 509 10.

Vi på Rent Hemma lägger stor vikt både vid städningens kvalitet och vid kundens trygghet. Hemmet är en privat plats och många av oss är försiktiga med vem vi släpper över tröskeln. Rent Hemma har upprättat en grundlig rekryteringsprocess. Våra anställda måste visa utdrag från belastningsregistret samt skriva på ett sekretessavtal. Samtliga våra medarbetare är ansvarsförsäkrade (vi har upprättat en ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner kronor hos Folksam). De får dessutom friskvårdsbidrag och en noga strukturerad internutbildning.

Rent Hemma är ett grönt alternativ. Vår ambition är att utföra städtjänster med minsta möjliga negativa påverkan på miljön. Alla kemiska produkter vi använder oss av är miljömärkta med Svanen eller motsvarande.

Om du är intresserad av våra tjänster, beställ då en provstädning. Denna kostar endast 99 kronor per timme (samtliga priser är beräknade efter RUT-avdrag). Efter genomförd provstädning beräknar vi hur många timmar som behövs vid varje städtillfälle. Måndag-tisdag ligger timkostnaden på 149 kronor/timme, onsdag-fredag är den 169 kronor/timme. För mer information om våra tjänster, besök http://www.renthemma.info/ eller http://renthemma.eu/

No related posts.

Comments are closed.