Idag det många som brottas med ett antal dyra lån.

Idag det många som brottas med ett antal dyra lån. Varje gång du köper något på avbetalning, till exempel, tecknar du nytt lån. Även om räntan ofta ter sig rimliga betalar du ofta extra för fakturering och andra avgifter. För den som har ett flertal varor att betala av på varje månad blir det i slutändan ganska stora pengar. I ett sådant läge kan det vara vettigt att konsolidera, eller samla, lånen hos en långivare. Vi på Lånapengar.at kan hjälpa dig ta fram en plan som innebär lägre lånekostnader. Om du är intresserad av detta, gå då in på Lånapengar.at eller ring vår kundservice på telefonnummer 0770-455 903.

Lånapengar.at kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet. En sådant lån kallas för blancolån. Eftersom lånegivaren tar en något större risk måste du vara beredd på att betala en något högre ränta. Lånapengar.at är en oberoende förmedlare av lån. Vi kräver att den som lånar är minst 18 år gammal samt har fast inkomst. Vidare måste personen ifråga vara bosatt i Sverige och sakna betalningsanmärkningar.

När du lämnar in din låneansökan ska du både precisera hur stor summa du behöver samt över hur lång tid du vill betala tillbaka pengarna. Just nu kan vi erbjuda löptider på mellan 1 och 15 år. Det är viktigt att du väljer en återbetalningstakt som är anpassad till din projekterade inkomst under kommande år.

På Lånapengar.at kan du hitta med information om tryggt låneskydd, en försäkring som är bra att ha om man har små marginer i privatekonomin. Låt oss hjälpa dig sänka dina lånekostnader! Besök www.lånapengar.at idag

Related posts:

  1. I Oslo finns det många läckra hotell
  2. Byt elbolag redan idag

Comments are closed.