Har du ett Stockholmsbaserat företag som är i behov av städhjälp?

Har du ett Stockholmsbaserat företag som är i behov av städhjälp? I huvudstaden finns för närvarande ett stort antal företag på servicemarknaden. Det är inte helt enkelt att hitta rätt. Om du behöver hjälp med att hitta ett kvalitetssäkrat städföretag som du kan lita på, vänd dig då till oss på kontorsstädning.com. Vi tar emot din förfrågan, sonderar marknaden och tar in offerter som du sedan kan använda som beslutsunderlag.

Som i alla andra branscher kan städbolagen skilda sig åt ganska radikalt, både vad gäller prissättning och de tjänster som tillhandahålls. I Stockholmsområdet finns exempelvis B & B Städservice, ett företag med lång erfarenhet av städtjänster hos bland annat banker, hotell, idrottshallar, lägenheter och villor. B & B Städservice har en tillräckligt stor verksamhet för att klara av alla typer av städservice. Med B & B Städservice kan du vara säker på att få erfarenhet, spetskompetens och högkvalitet.

Ett annat stödföretag som har många nöjda kunder är Kajsas Städ och Service. Företaget har betydande erfarenhet och omsätter idag i runda slängar 40 miljoner kronor per år. Kajsas Städ och Service erbjuder inte bara alla typer av städning utan även snörröjning och vaktmästeri till konkurrenskraftiga taxor. Om du behöver en mer omfattande service är därför Kajsas Städ och Service AB ett ypperligt alternativ. Ytterligare ett företag som skapat sig ett gott rykte i branschen är Anne Blom Städservice AB, som eftersträvar högkvalitativ städning för både renhet och trivsel. När du letar högkvalitativ städservice, använd dig av www.kontorsstädning.com!

Related posts:

  1. Städning samt städhjälp
  2. Private: Sänk kostnaderna för din fastighet

Comments are closed.