elräkningen blir större

Irriterad över att elräkningen alltid blir större än vad du tänkt dig? Gå in på den svenska informationssajten Elpris.biz för att läsa om vad du kan göra för sänka priset på din elräkning. Genom att använda dig av Elpris kan du tjäna upp till flera tusenlappar om året.

Allt du behöver göra är att surfa in på Elpris.biz och ange ditt postnummer. Sedan fixar Elpris.biz resten åt dig. I samband med att du tecknar ett nytt elavtal så är det viktigt att du gör ett aktivt val. Annars kommer du att få betala ett onödigt dyrt tillsvidarepris.

På marknaden skiljer mellan tre olika typer av avtal: fasta, rörliga och mixade. Om du är beroende av att veta ganska exakt vad din faktura kommer att landa på så ska du satsa på ett fast avtal. Då slipper du nämligen att oroa dig över utvecklingen på den nordiska elbörsen NordPool.

I längden är det dock billigare ifall du väljer ett rörligt avtal. Men då får du också vara beredd på att räkningen kan sticka iväg rejält under vissa månader. Elen är som dyrast när du använder dig av den som mest, det vill säga under vintern.

Att byta elavtal är dock inte det enda du kan göra för att minska kostnaderna. Genom ganska små omställningar i dina vanor så kan du faktiskt spara in väldigt mycket på din elkonsumtion. På den svenska informationssajten Elpris.biz hittar du en rad olika praktiska tips som kan vara bra för dig att ta del av.

No related posts.

Comments are closed.