Drömmer du om en Koenigsegg CCXR – ta ett lån

Drömmer du om en Koenigsegg CCXR – ta ett lån
2009 utsågs Koenigsegg CCXR av tidskiften Forbes till en av världens vackraste bilar någonsin. Samtliga av Koenigseggs bilar är ytterst exklusiva och idag finns det fortfarande bara under 100 exemplar i världen som tillverkats i deras verkstad i Ängelholm.
Koenigsegg CCXR är en supersportbil med 8 cylindrar kompressormatad v-motor. När man kör bilen på etanol levererar motorn 806 hk. Den kan även köras på högoktanig bensin och levererar då 1018 hk.
Teknisk data för Koenigsegg CCXR
Acceleration: 0 – 100 km/h på 3,2 sekunder
Toppfart: 395 km/h
Bromssträcka från 100 km/h till stannad: 31 meter
Koenigsegg CCXR är en förbättrad version av CCR som 2005 slog världsrekord som snabbaste serieproducerade bil efter den uppnått 388 km/h.
Företaget Koenigsegg har fått en rad utmärkelser för sina sportbilar, bland annat Top Gear Award 2010 – Hypercar of the Year, Red Dot Award – for excellent design, Powercar Superexotic import of the year i Tyskland både 2007 och 2008.
Kort och gott kan mans äga att en bil från Koenigsegg är supercool. Sedan får man skylla på tillfällig sinnesförvirring att företaget 2009 var på väg att köpa Saab.
Är detta din drömbil – eller har du någon annan bil som gäckar dina drömmar. Oavsett vilken bil du drömmer om står du troligen inför samma problem – finansieringen. En Koenigsegg CCXR går nämligen loss på runt 14 miljoner kronor.
Genast radar flera frågor upp sig. Kan du låna så mycket pengar med banklån? Vem skulle kunna låna dig så mycket pengar? Är det vettigt att låna så mycket pengar för att köpa en bil?
Om du går in på
www.bankexperten.se så får du svar på flera av dina frågor. Detta är en sida som handlar om lån, banklån och privatlån. Kanske kan du finansiera ett köp av en Koenigsegg CCXR.

 • Låna pengar billigt med bästa lånet
 • Båtlån med lån jämförelse
 • Lånekostnad vid annuitetslån
 • Related posts:

  1. Om banklån och privatlån
  2. Internetlån & Privatlån
  3. Låna Pengar med Banklån
  4. Låna pengar med snabblån
  5. Lär dig mer om lån och blancolån

  Comments are closed.