Den traditionella japanska leksaken Kendama

Den traditionella japanska leksaken Kendama har kommit att bli omåttligt populär över hela världen. Förklaringen till det beror nog mycket på att Kendaman är rolig och lätt att börja leka med direkt, men att man kan lära sig många nya saker över tid.

Kendamas ursprung är delvis höljt i dunkel. Men en teori är att leksaken har sin föregångare i franska Bilboquet, från 1500-talet. Någon gång under slutet av 1700-talet ska denna leksak ha funnit sin väg till Japan via Sidenvägen. Och till en början ska Kendama ha funnit sin plats i vuxna dryckesspel, där den som gjorde misstag med sin Kendama tvingades att inmundiga rusdrycker.

Med tiden har dock Kendama spridit sig över världen, och fått nya arenor och nått nya målgrupper. En Kendama är en leksak som passar alla – från barn till farfar och farmor.

Om du själv är på jakt efter en Kendama så rekommenderas den svenska spelsajten Spelexperten.com. Hos Spelexperten.com hittar du ett mycket stort utbud av Kendamas, till bra priser.

Spelexperten är också väldigt noga med att förse alla sina varor med en ordentlig produktinformation. På så vis blir det lättare för dig som konsument att göra ett väl underbyggt val.

En mycket stor fördel med att handla sin Kendama hos Spelexperten är de korta leveranstiderna, på 1-2 dagar. Oavsett hur mycket du handlar hos Spelexperten så betalar du bara 49 kronor i fraktkostnad.

Att vara kund hos Spelexperten är alltid tryggt. Spelexperten är certifierad av Trygg e-handel. Och att kunderna älskar Spelexperten råder det knappast någon tvekan om. Sajten har 9,67 av 10 möjliga i samlat omdöme från Prisjakt.

Om du skulle ha några frågor så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Spelexperten, vars kundsupport har öppet på vardagar mellan 09-16. Telefonnumret till Spelexperten är 026-18 24 27.

Related posts:

  1. Spela brädspel och sällskapsspel

Comments are closed.