Dean och Dan Caten

Dean och Dan Caten
Dean och Dan Caten är två Kanadensiska och kreativa bröder som både är kollegor och identiska tvillingar. De har grundat och äger Dsquared2 – som idag är ett internationellt modehus. Tvillingar är kända för sin avslappnade designstil som ofta är sliten och laydback.
Dean och Dan Caten föddes 1964 som Dean och Dan Catenacci i Toronto, Ontario. Och växte upp i Willowdaleområdet. De är de yngsta av nio barn. Deras föräldrar var från Neapel i Italien.
1983 flyttade de till New York för att studera mode på Parsons The New School for Design, men stannade bara en termin innan de återvände till Toronto. 1986 hittade de en finansiär och lanserade sin första kollektion för damer. De debuterade med sin första manskollektion 1994. 2003 kom sedan en ny damkollektion samt en underklädeskollektion för män.
Deras avslappnade kläder – med explosiv design – har burits av Britney Spears, Madonna, Tokio Hotels sångare Bill Kaulitz, Justin Timberlake, Ricky Martin, Nicolas Cage och Lenny Kravitz. De har varit med i USA: s Next Top Model och synts i musikvideon till Fergies “Clumsy” och Black Eyed Peas “I Gotta Feeling”. I mars 2008 undertecknade Dean och Dan en överenskommelse om att utforma solglasögon med Marcolin, en italiensk solglasögontillverkare. Vill du få tag på ett par sådana solglasögon kan du gå in på www.solglasogonmode.se. På den sidan hittar du solglasögon från en lång rad tillverkare av solglasögon. Eller vad sägs om Accessories by ellos, Berkley, Brooksfield, COAST, DON sunglasses grey, Frankie Morello och Dsquared2. läs mer på http://www.solglasogonmode.se/

No related posts.

Comments are closed.