Byt elbolag redan idag

Elavtal.biz

Troligt är att du idag betala en alldeles onödigt hög kostnad för din el. Genom att surfa in på den svenska sajten Elavtal.biz kan du tjäna upp till flera tusenlappar om året. Byt elbolag redan idag.

Många undviker att byta elbolag för att man tycker att det är jobbigt. Med hjälp av Elavtal.biz kan det inte bli lättare. Och än bättre: den tjänst som Elavtal.biz erbjuder är helt gratis för dig att använda dig av.

Allt du behöver göra är att gå in på www.elavtal.biz och fylla i inom vilket postnummerområde du bor. Sedan plockar Elavatal.biz, som samarbetar med Insplanet, fram en lista på olika elbolag som kan vara aktuella för dig.

I samband med att du tecknar ett nytt elavtal så ska du också bestämma dig för vilken avtalstyp som passar dig bäst: fast eller rörligt. Generellt kan man säga att fast är något tryggare, men att rörligt avtal är billigast i längden.

När du ändå passar på att byta elavtal så kan det också vara smart att ställa om din energiförbrukning. Vi svenskar slösar generellt med vår el. Och bara genom att göra ganska små ändringar i sin livsstil så kan man sänka energiförbrukningen radikalt.

Att endast sänka temperaturen i bostaden med någon grad gör en stor skillnad. Du bör också byta ut dina gamla glödlampor mot lågenergilampor. Vidare tipsar Elavtal.biz dig om att skaffa en elmätare, så att du får koll på vilka maskiner och tekniska prylar i hushållet som drar mest ström. http://www.elavtal.biz/billig-el/

Related posts:

  1. Bytelbolag.se
  2. Kreditkort idag på nätet

Comments are closed.