Bra sjukgymnast i Uppsala

Om du söker efter en sjukgymnast i Uppsala-trakten så ska du kolla in Rehabfysio, vars lokaler ligger på Sjukhusvägen 2 i Uppsala. Företaget drivs av Katja Kvarnström, som är legitimerad sjukgymnast, med flera års yrkeslivserfarenhet bakom sig.

Katja har tidigare arbetat på ett flertal olika vårdcentraler, men också med rörelseanalyser i den välrenommerade butikskedjan Löplappet. Hos Rehabfysio kan du få en rad olika typer av behandlingar. Företaget erbjuder alltifrån specifik anpassad träning och ledmobilisering till behandling av det perifera nervsystemet,  akupunktur och behandling av löparknä. Surfa in på rehabfysio.se för att läsa mer om vad företaget kan erbjuda just dig.

Patientavgiften ligger på 150 kronor. Att besöka Rehabfysio är också kostnadsfritt för personer under 20 år. Du behöver inte heller ha någon remiss. Frikort gäller.

Om du skulle ha några frågor så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Rehabfysio.se Mejladressen är rehabfysio@gmail.com och telefonnumret är 070-383 29 94. Du kan även boka en tid hos Rehabfysio direkt på företagets hemsida.

Ta hand om din kropp! Gå till en sjukgymnast. Och om du är boende i Uppsala med omnejd så kan verkligen ett besök hos Rehabfysio rekommenderas å det varmaste.

Related posts:

  1. Boka ett hotellrum i uppsala

Comments are closed.