Bingo online

Bingogubben

Bingogubben är sajten för dig som funderar på att börja spela bingo på nätet. Hos Bingogubben hittar du bland annat recensioner av många av de mest populära bingosajterna. Bingogubben ger dig också en introduktion till hur spelet bingo fungerar.

Bingospelandet har länge varit något av en folksport i Sverige. Under årens lopp har det funnits många bingohallar i Sverige. TV-programmet Bingolotto har också varit starkt bidragande till spelets popularitet.

Idag är bingospelandet till stor del förlagt till nätet. Det finns många fördelar med att spela bingo på nätet. Du bestämmer helt själv när och var du vill spela. Det finns en rad olika bingosajter för dig att välja mellan. Notera dock att du måste ha fyllt 18 år för att kunna spela bingo på nätet.

Att välja den bästa bingosajten är inte alldeles enkelt, i synnerhet om man är nybörjare. Därför recenserar Bingogubben.se en rad av de mest populära sajterna. Ett sätt att avgöra ifall en bingosajt är bra är att kolla vad de har för välkomsterbjudande.

Ett välkomsterbjudande, eller bonus som de också kallas, fungerar ofta så att du sätter in en viss summa på ditt spelkonto och sedan matchas denna summa med en procentsats upp till ett visst belopp.

Sätter du inte 100 kronor, och bonusen är 100 % upp till 100 kronor, så innebär det att du har 200 kronor att spela för. För mer information om hur det fungerar när man spelar bingo på nätet så ska du kolla in den svenska gratistjänsten Bingogubben.

Related posts:

  1. Spela Bingo
  2. Bingo på nätet
  3. Bingobonus & Bingo bonus
  4. Nätbingons historia
  5. Betting online

Comments are closed.