Armani klockor

Giorgio Armani Sis är ett internationellt italienska modehus som grundades av Giorgio Armani. Företaget utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer modekläder, lädervaror, skor, klockor online, smycken, accessoarer, glasögon, kosmetika, och heminredning. Varumärket marknadsför dessa produkter under flera sub-etiketter, inklusive Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, AJ- Armani Jeans, AX – Armani Exchange, Armani Junior och Armani Casa. Armanis namn har blivit synonymt med högmode, och är ett prestigefyllt namn i modebranschen. Vid utgången av 2005 beräknades företagets omsättning uppgå till  1.6 miljarder dollar.
Giorgio Armani har nu börjat ta steget utanför den konkreta modevärlden och planerar, i samarbete med Emaar Properties, en kedja av lyxiga hotell och resorts i flera stora städer som Milano, Paris, New York, London, Los Angeles, Tokyo, Shanghai, Dubai och Bali. Företaget driver redan en rad caféer i hela världen, förutom en bar och nattklubb.
Giorgio Armani räknas som ett high-end märke och specialiserar sig på män- och kvinnokläder, accessoarer, glas, kosmetika och parfymer. Dessa finns bara att köpa i Giorgio Armanis egna butiker, specialbutiker och fina varuhus.
Som ett exklusivt och eftertraktat varumärke är Armani ofta utsatt för kopiering. Då handlar det om billiga kopior av sämre eller bättre kvalité. Om du köper ett plagg märkt Armani på en marknad, kan du med stor trolighet sluta dig till att det är en kopia. Sedan finns det återförsäljare som säljer original, men till något lägre priser. Ett exempel är www.klockmodeller.se som säljer Armani och 61 andra klockmärken – som Julius och Tendence - till fördelaktiga priser.

Bresser OptikCalvin KleinCandino

No related posts.

Comments are closed.