Är Ert flak verkligen Ert under studentdagen?

Är Ert flak verkligen Ert under studentdagen?
Nu är 12 långa år fulla med studier äntligen över! Ni sjunger studentsången, springer ut från aulan och blir gratulerade av familj och vänner som hänger blommor och band runt halsen! Nu är det dags för flakåkning!
– Men så finns inte ert studentflak på skolgården.
Företaget som ni har bokat av berättar att flaket är lite försenat.
Två timmar senare dyker ett helt annat flak upp än det ni har betalat för, redan dränkt av öl och smuts från tidigare student, och utrustat med mindre högtalare. Alla vänner får inte plats på detta flak…

Tyvärr är detta ett scenario som faktiskt förekommer.
– Se till att studentflaket ni bokar är avsett att brukas endast av er – under hela studentdagen.
Studentevent tillåter inte att ett studentflak brukas två gånger samma dag. Bokar ni ett studentflak av oss, är det självklart reserverat för er under hela er studentdag.
Vi kan också med säkerhet garantera er att flaket kommer infinna sig på bestämd plats vid bestämd tid för ert förfogande. Sedan Studentevents tillkomst år 2004 har vi inte levererat ett enda flak i felande tid.

Våra villkor och avtal finns öppet på vår hemsida http://www.studentevent.se/villkor/ för att ni ska känna er trygga. Genom vår goda strategi har vi tagit emot goda referenser från nöjda kunder som ni gärna kan ta del av.

Se till att ni får det ni betalar för!
Det finns företag som utger sig för att ha en viss storlek på högtalare eller flak, men det visar sig ofta inte vara verkligheten. På Studentevent.se finns det bilder och videos på alla våra 5 olika högtalarpaket och 9 flakstorlekar. Mer om våra studentflak hittar du här http://www.studentevent.se/studentflak/

No related posts.

Comments are closed.