Antioxidanter, Nu har de fria radikalerna skitit i det blå skåpet!

Nu har de fria radikalerna skitit i det blå skåpet!
Vi anser att de fria radikalerna har fått bli för många och med det står vi nu har och kan bara se hur de aggressivt bryter ner oss och leder till vår för tidiga förstörelse. De fria radikalerna har mycket på sitt samvete i vårt samhälle. De kan anklagas för många sjukdomar och ohälsa och har fått tillåtelse att växa på grund av vår lathet och slapphänta livsföring.
Gå nu samman och förena eder. Bekämpa dessa destruktiva krafter i vårt samhälle. Låt oss tillsammans äta kål, grönt the, färgglada frukter och grönsaker. Låtom oss segra mot de fria radikalerna!

Vad är nu detta, kanske ni tänker nu. Är detta ett märkligt politiskt manifest av en extremistisk grupp. Nej. Detta handlar om hälsosamma råd för hur man ska hindra kroppen att brytas ner i förtid av de fria radikalerna – som du får av för högt intag av vissa livsmedel. Något du kan åtgärda genom högre intag av andra livsmedel som innehåller antioxidanter. Dessa finns i livsmedlen som räknades upp ovan. Så kampen mot de fria radikalerna är verklig och nödvändig. Men det handlar inte om politik dock. Läs mer på www.antioxidanter.info.

Related posts:

  1. Antioxidanter – vad är det?

Comments are closed.