Seglarkläder och säkerhetstillbehör för segling

Seglarshoppen är en onlinebutik som erbjuder ett sortiment med väl utvalda varumärken inom sortimentet seglarkläder och säkerhetstillbehör för segling. Ett måste för dig som både ny och gammal seglare att besöka!
Adressen till Seglarshoppen är lätt att lägga på minnet, den är helt enkelt seglarshoppen.se. Företaget har sitt kontor i Stockholm men genom att maila Seglarshoppen kan du enkelt nå dem oavsett var i Sverige du bor.

Du kan också följa Seglarshoppen på Instagram. Det är ett enkelt sätt att få koll på nyheter som kommit in i butiken och ett lätt sätt att få inspiration i vardagen. Sök på instagramkontot Seglarshoppen för att lägga till butiken bland dina följare.

Kundnöjdhet är A och O för Seglarshoppen. Företaget har som mål att du som kund skall vara nöjd med alla steg i din shopping, från det att du besöker hemsidan tills du får produkterna hemlevererade.

Seglarshoppen har ett brett utbud av både damkläder och herrkläder. På damsidan hittar du bland annat bikinis, kjolar, hoodies, pikétröjor, shorts och t-shirts. Du kan enkelt läsa mer om varje produkt genom att klicka på dem. Det finns information om klädernas material, funktion och design.

Att handla hos Seglarshoppen är enkelt, smidigt och säkert. Du klickar i de produkter som du vill ha i din digitala varukorg där du sedan har allting du vill köpa samlat.

Du kan sedan välja hur du vill betala. Betalningsalternativen består av kort, banköverföring, Klarna Direkt, faktura på 14 dagar och du kan även delbetala. Att delbetala är ett bra alternativ för dig som vill sprida ut dina kostnader över flera olika månader.

Skulle du ångra ditt köp så har Seglarshoppen 30 dagars öppet köp och fria byten. Det är också bra att känna till att när du handlar hos Seglarshoppen så behöver du aldrig betala någon frakt, det ingår i ditt köp. Läs mer  om spännande varumärken på https://seglarshoppen.se/varumarken/pelle-p eller https://seglarshoppen.se/varumarken/sail-racing

Bra sjukgymnast i Uppsala

Om du söker efter en sjukgymnast i Uppsala-trakten så ska du kolla in Rehabfysio, vars lokaler ligger på Sjukhusvägen 2 i Uppsala. Företaget drivs av Katja Kvarnström, som är legitimerad sjukgymnast, med flera års yrkeslivserfarenhet bakom sig.

Katja har tidigare arbetat på ett flertal olika vårdcentraler, men också med rörelseanalyser i den välrenommerade butikskedjan Löplappet. Hos Rehabfysio kan du få en rad olika typer av behandlingar. Företaget erbjuder alltifrån specifik anpassad träning och ledmobilisering till behandling av det perifera nervsystemet,  akupunktur och behandling av löparknä. Surfa in på rehabfysio.se för att läsa mer om vad företaget kan erbjuda just dig.

Patientavgiften ligger på 150 kronor. Att besöka Rehabfysio är också kostnadsfritt för personer under 20 år. Du behöver inte heller ha någon remiss. Frikort gäller.

Om du skulle ha några frågor så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Rehabfysio.se Mejladressen är rehabfysio@gmail.com och telefonnumret är 070-383 29 94. Du kan även boka en tid hos Rehabfysio direkt på företagets hemsida.

Ta hand om din kropp! Gå till en sjukgymnast. Och om du är boende i Uppsala med omnejd så kan verkligen ett besök hos Rehabfysio rekommenderas å det varmaste.

Har du inte plats för alla sina saker?

Idag är det många som bor trångt och inte riktigt har plats för alla sina saker. Då är det bra med lite extra förrådsutrymme. Förvara dina saker hos PickupStorage – här hittar du de bästa erbjudandena. Om du hyr förvaring i mer än tre månader kan du få dina saker hämtade utan extra kostnad. Även om du vill förvara kortare tid erbjuder PickupStorage hämtning för endast 800 kr/timmen. Mer information om PickupStorage prisvärda villkor hittar du när du besöker PickupStorage.se.

Både privatpersoner och företag kan vända sig till PickupStorage och få hjälp. Vi erbjuder specialsydda företagslösningar. Tillfälligt förrådsutrymme till bra pris är en bra lösning för växande företag samt för verksamheter vars förrådsbehov fluktuerar mycket över tid. För att din firma ska kunna fokusera på det den är bra på sköter PickupStorage allt det praktiska runt hämtning, förvaring och återleverans. Om ditt företag efter tag skulle behöver mer eller mindre utrymme så är det lätt ordnat. Besök PickupStorage.se idag och läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Den som väljer att förvara hos PickupStorage kan känna sig lugn. Våra lokaler är larmade och övervakningskameror är utsatta på området. Dessutom skyddas dina saker av bevakning dygnet runt. Har du frågor om PickupStorages erbjudanden? Vänd dig i så fall till PickupStorage.se eller skriv till kundsupport@pickupstorage.se. Du når oss även på telefon: 010-888 52 78.

Varför betala mer än nödvändigt för förvaring av dina saker? Hos PickupStorage betalar du endast för den yta du faktiskt använder. Här kan du magasinera alltifrån möbler och andra skrymmande saker till dokument och smycken. Välj tryggheten, välj PickupStorage.se!

Snickare via servicefinder

Snickeri är ett gammalt yrke som ibland glöms bort lite. Vi är vana att kunna köpa våra möbler färdigmonterade eller i platta paket med noggranna instruktioner. Men om vi vill gå utanför boxen och specialbygga något i eller utanför vårt hem är det alltid händigt att få hjälp av en snickare.

Din framtida altan
Att installera en altan på baksidan av huset är alltid ett trevligt inslag till trädgården. Att ta reda på vilket slags virke som måste användas, vilka dimensioner som ska följas och att faktiskt bygga ihop den kan bli mindre trevligt om du inte besitter rätt kunskap eller har rätt verktyg för jobbet.

Inga fler snedslagna spikar
Så istället för att bli frustrerad när spik efter spik slås in krokig kan du gå in på ServiceFinder. ServiceFinder erbjuder en tjänst där de agerar som mellanhand mellan dig och professionella företagare. På så vis kan du eliminera din researchtid helt och komma i kontakt med seriösa snickare som tar sitt jobb på allvar.

Fyll i ett simpelt formulär
För att använda tjänsten behöver du bara fylla i formuläret som finns på ServiceFinder.se. Beskriv vad du behöver hjälp med och bifoga gärna ett par bilder på den tänkta platsen för arbetet. När formuläret är inskickat kommer de snickerier och snickare som arbetar med ServiceFinder ta kontakt med dig och skicka in offerter till dig. Du får upp till fem offerter från de F-skattade företag som ServiceFinder arbetar med. Dessa offerter väljer sedan du mellan. När du gjort ditt val är nästa steg att boka in en tid med snickaren och efter det är jobbet gjort. Snabbt, smidigt och enkelt! Läs mer på http://www.xn--servicefinder-omdmen-kbc.se/

Hammockputer

Hvis du vil gjøre din hammock koseligere, mykere og mer innbydende, kan hammockputer hjelpe deg med dette. Alle hammockputer på markedet er dessverre ikke like bra, og alle puter passer ikke hammocker, så det er ikke å anbefale at man helt enkelt kjøper de første putene du ser. I steden så er det med hammockputer, akkurat som med mye annet du skal kjøpe, virkelig så at det er en god idé at sammenligne flere forskjellige hammockputer med hverandre føre kjøp, for å være sikker på at man har funnet de optimale putene for den egene hammocken.

Men hva skal man egentlig se på når man sammenligner de forskjellige variantene? Her er noen tips fra Furniturebox

Hvis trekket på putene er avtagbart
Avtagbart trekk er selvfølgelig å anbefale siden det kommer at gjøre trekket mye lettere å rengjøre når det blir møkkete. Da trenger du jo ikke å vaske det når det sitter på selve putene, men kan gjøre dette når og hvordan du vil, på et mye smidigere måte.

Hvis trekket kan vaskes i vaskemaskin
Igjen, mye smidigere enn å trenge å vaske trekket for hånd hver gang det skal vaskes, så dette er å anbefle, ihvertfall for de som foretrekker maskinvask. For å finne ut dette, bør man se på vaskeanvisningene, og eventuelle lapper og merking på putene.

Hva putene er fyllt med
Dette kan nemlig påvirke hvor deilige de er i en veldig stor utstrekning. Dette er en smaksak, men kan man, er det alltid å foredra at man kjenner og kanskje også prøveligger putene føre kjøp, for å forsikre seg om at fyllet virkelig faller i smaken.

At putene passer akkurat din hammock
Framfor alt er dette viktig å finne ut de ganger man har en hammock som ikke riktig følger hammockers standardmål. Se på putenes mål for å finne ut hvor bra de passer til størrelsen på din hammock. Kan man, kan det også være en bra idé å kjøpe hammockputer av samme produsent som produserte din hammock, for da passer de garantert sammen med hammocken du har.  Les mer om SofaerKontinentalsenger,  spisebord eller stuebord här

Dödsbostädning via Servicefinder

Dödsbostädning via Servicefinder

Något av det svåraste vi behöver gå igenom i livet är när någon av våra nära och kära går bort. Ett dödsfall drabbar alltid hårt, och även om vi har svårt att erkänna det så behöver vi hjälp både i sörjandet och med praktiska detaljer runtom händelsen.

Att gå igenom ett dödsbo kan ta väldigt hårt på de sörjande, då alla minnen, lukter och känslor gör sig påminda. Dessutom innebär en dödsbostädning oftast att flera olika aktörer måste kontaktas och blandas i. Vissa av sakerna kanske ska forslas bort eller återvinnas, medan andra ska skänkas, sparas eller tas om hand på annat sätt.

Välja rätt

Genom att kontakta en städfirma som specialiserat sig på just dödsbostädning, avlastas du och din familj. Medan städfirman från Servicefinder hjälper till med alla olika moment i dödsboet kan ni fokusera på att hjälpa och stötta varandra.

Dock finns det en hel del firmor som erbjuder dödsbostädning, och det kan vara svårt att veta exakt vilken just ni ska använda er av. Ett dödsbo är en känslig sak och därför är det viktigt att ni känner er bekväma med de personer som kommer dit för att hjälpa till.

Genom att använda ServiceFinder kan detta val göras lättare. ServiceFinder arbetar endast med seriösa, F-skattade företag, och genom att skicka in en förfrågan där du beskriver det du behöver hjälp med kommer du få hjälp att hitta rätt företag. Genom ServiceFinder får du upp till fem olika offerter från seriösa företag som sett din förfrågan, och dessa kan du sedan välja mellan själv. Det är helt kostnadsfritt att lämna in en förfrågan, så du har allt att vinna på att använda just ServiceFinder inom känsliga områden som detta.

Läs mer om Servicefinder på Linkedin,  Servicefinder Twitter , Facebook eller spana in Servicefinder – Youtube,  eller Servicefinder på Instagram.

Behöver du få städning utförd i hemmet?

Behöver du få städning i stockholm utförd i hemmet? Anlita Rent Hemma. Företaget erbjuder städning till privathushåll i Storstockholm. Boka din provstädning, som endast kostar 99 kronor i timmen, redan idag.

Det är mycket smidigt att bli kund hos Rent Hemma. Allt du du behöver göra är att surfa in på företagets hemsida – Renthemma.se – och anmäla ditt intresse via ett kontaktformulär eller ringa 08-120 509 10.

När du anlitar Rent Hemma kan du antingen välja att köpa det paket av städmoment som företaget föreslår eller teckna en individuell överenskommelse. I normala fall bör du boka din städning 2 till 20 arbetsdagar innan du vill få den utförd.

Hur ofta du vill få besök av Rent Hemma bestämmer du i mycket hög utsträckning själv. Rent Hemma har inga bindningstider. Uppsägningstiden ligger på en månad.

I sammanhanget är det viktigt att notera att de anställda på Rent hemma samtliga har tidigare erfarenheter av städning i privathushåll. Vidare arbetar företaget med internutbildning.

Således kan du alltid känna dig trygg då du anlitar Rent Hemma. För referenser kan du kolla in företagets hemsida. Vidare kan det vara bra att känna till att Rent hemma har en ansvarsförsäkring vars belopp uppgår till 10 miljoner kronor. Självklart är även de anställda försäkrade.

Kontakta Rent Hemma redan idag! Du kommer verkligen inte att ångra dig. Genom att anlita Rent Hemma så sparar du tid som du kan använda till roligare saker än att städa.

Smutsiga trappor i vårt hus

Min man och jag köpte vårt hus inne i stan för några år sedan och vi har verkligen trivts utmärkt, på grund av dess utmärkta läge och fina område. Trappan har emellertid alltid varit jobbig att rengöra. Vi har lyckats upprätthålla både skönhet och renhet i alla delar av huset, både när det gäller målning, kök och rum – med undantag för vår trappa med matta. Vi har prövat olika rengöringsmetoder med särskilda mattrengörare och dammsugare, men alltid blivit besvikna på resultatet. Vi har även fått trappan rengjord professionellt flera gånger, men fläckar och smuts kommer alltid tillbaka efter bara några dagar.

Till slut hittade vi en webbplats för trappstädning som kallas www.trappstädning.biz. Vi kontaktade företaget bakom hemsidan och berättade om våra behov, och fick svar omedelbart. Vi anlitade en av trappstädningsfirmorna som de rekommenderade och äntligen har våra böner blivit besvarade. Vi har hittat den typ av rengöring som fungerar för oss. Vilken stor skillnad! Jag och min man var så glada när vi såg det fina resultatet. Städfirman förklarade även för oss att de flesta mattrengörare bara använder varmt vatten för att ångrengöra. De tar sig inte tid till att även schamponera mattan för hand med en borste. Bengt från trappstädfirman använde först en handborste och ett industrischampo. Därefter rengjorde han alla trappsteg med ånga. Resultatet blev fantastiskt. Alla fläckarna var borta!

Är du intresserad av trappstädning och vill veta var du kan läsa mer. Ett tips för den intresserade är att gå in på www.trappstädning.biz.

Måtten är viktiga när du lägger hårda trägolv

Det kan aldrig gå fel med trägolv. Det är relativt billigt, pålitligt, elegant och kan renoveras och lackeras många gånger under åren. Hårdträ har en tendens att expandera under varma dagar och används därför oftast i kallare klimat. Det består av flera tunna remsor av trä, vanligen tillverkade av ek som antingen kan vara spikade eller limmade ovanför undergolvet som ska bifogas. Trägolv kan du med fördel lägga själv? Men det är några saker som det är vikigt att tänka på.

– Ta måtten på det område som du vill lägga trägolv på.
– Tänk på vilken typ av lövträ som du vill använda, typiska lövträplankor är 5 till 18 cm breda.
– Längden på dina plankor kommer att variera beroende på det trä som används.
– Kom ihåg att lämna en 2,5 cm glipa mellan golv och vägg.
– Massiva trägolv består av plankor som är gjorda av kompakt trä. En typisk tjocklek på dom är 2 cm.
– Trä kan svälla och krympa beroende på temperatur, så se till att plankorna får ligga i rummets naturliga temperatur i ett par dygn innan du börjar lägga ut plankorna, så deras storlek inte ändras senare.

Blev du intresserad och känner att du vill läsa lite mer om golvläggning? En sida som handlar om detta – och förmodligen skulle vara av intresse – är www.golvläggning.com. Där hittar du mer att läsa och mycket information om ämnet samt en jämförelsetjänst om du behöver hjälp med golvläggningen.

Omlokalisering av kontor behöver inte göra dig galen

Ditt företag är var du får din inkomst ifrån. På grund av det, måste du se till att det fungerar så smidigt som möjligt. Men om du behöver flytta ditt kontor är du förmodligen orolig över hur man gör det utan krångel. Du kanske tänker på hur du ska kunna flytta din verksamhet utan att du behöver stänga verksamheten under tiden du flytta. Det kan ju ta några dagar eller till och med veckor. Du är inte ensam i detta dilemma. Många företagare har upplevt detta tidigare och några har också samma problem som du.

Svaret på alla dina problem är helt enkelt att hyra en backup. Om du vill genomföra en kontorsflytt som är organiserad och så stressfri som möjligt, hyr kontorsflyttning. Företag som utför kontorsflyttning är ofta oumbärliga i sådana sammanhang. Deras målsättning är att betjäna företagare som du som behöver flytta sina kontor, men vill göra det så noggrant och effektivt som möjligt.

Kontorsflyttning kan ge all den hjälp du behöver för att rädda dig från stress, huvudvärk och att helt gå upp i limningen. De kan hjälpa dig att packa, flytta och sedan packa upp ditt kontor på mycket mindre tid än det skulle ha tagit för dig om du gjort det på egen hand. De är experter och yrkesverksamma, det är därför de vet hur man gör jobbet snabbt och effektivt.

En bra sida där du kan läsa artiklar och texter om detta är företagsflytt.com. och http://www.företagsflytt.com/projektledning-foretagsflytt/